Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-04@02:45:39 GMT

چرا و چگونه باید به کودکان خود زبان دوم بیاموزیم؟

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۵۲۰۴۹

چرا و چگونه باید به کودکان خود زبان دوم بیاموزیم؟

دنیای مدرن و پویا به طور جدی قوانین خود را در حال توسعه دیکته می‌کند. تسلط بر زبان انگلیسی از سن 4 سالگی به بعد به کودک اجازه می‌دهد تا به طور مطلوب در فضای اطراف قرار گیرند و موانع ارتباطی را تجربه نکند. با بازی کردن، کودک به سرعت شروع به تسلط بر جهان می‌کند. با استفاده از فعالیت‌های شناختی، آموزش زبان انگلیسی به کودکان ساده‌ترین راه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین تشویق مداوم کودک در زمان یادگیری، توضیح دادن معنای کلمات جدید بسیار مهم است. این‌ها به کودک کمک می‌کند تا اعتماد به نفس بیشتری داشته باشد.

کودکان زیر 10 سال می‌توانند به سرعت زبان انگلیسی را یاد بگیرند. کودک باید برای این واقعیت آماده شود که باید یک زبان جدید را یاد بگیرد. کودکان حتی نمی‌پرسند که چرا باید زبان انگلیسی را یاد بگیرند، آن‌ها بسیار مجذوب این روند هستند، آن‌ها بیشتر به فرآیند یادگیری علاقه‌مند هستند تا نتیجه.

نحوه آموزش زبان انگلیسی به کودکان در سنین مختلف

اثربخشی یادگیری زبان خارجی در این سن بستگی به فرایند یادگیری زبان انگلیسی به کودکان دارد. استفاده از روش‌های کلاسیک برای آموزش کودکان در سن مدرسه که در موسسات آموزش عمومی استفاده می‌شود، می‌تواند یک بیزاری پایدار نسبت به موضوع ایجاد کند. و انتخاب برنامه‌های فردی، استفاده از روش‌های مناسب و علایق کودک به ما امکان می‌دهد در مدت زمان نسبتاً کوتاهی به نتایج شگفت انگیزی دست یابیم.

حافظه افراد بایک دیگر متفاوت است -فردی می‌تواند به راحتی صداها، کلمات و عبارات را با گوش دادن به خاطر بسپارد، و مطمئناً فرد دیگری باید آن‌ها را بنویسد، کسی نمی‌تواند کلمه ای را بدون نشان دادن تصویر مربوطه به خاطر بسپارد. اولین قدم این است که مشخص شود دانش آموز چگونه است و با تشخیص توانایی‌ها، ترجیحات و علایق کودکان در مورد این موضوع، - چه نوع حافظه و درک دارد. اثربخشی کل فرآیند آموزشی به این بستگی دارد. و سپس جالب ترین و اصلی‌ترین چیز شروع می‌شود - ما علاقه به موضوع را بیدار می‌کنیم!

چگونه به کودکان انگلیسی آموزش دهیم؟

چگونه کودک دو زبانه تربیت کنیم؟ پایه‌های یک شخصیت شاد و موفق در دوران کودکی گذاشته می‌شود. به لطف روش‌های صحیح آموزش، کودک فعال، با اعتماد به نفس، قادر به تعیین اهداف خود و رسیدن به آن‌ها رشد می‌کند. تعلیم و تربیت از جمله شامل آموزش کودک نیز می‌شود. در واقع، در سنین پایین، هر علمی را می‌توان به یک بازی تبدیل کرد که قطعاً آن را دوست خواهید داشت. و این سهم مهمی در توسعه حرفه ای آینده خواهد بود.

توجه داشته باشید که زبان دوم صرفا برای زبان انگلیسی نیست و طبق علاقه و موقعیت برای مثال می‌توانند آموزش زبان فرانسوی را ببینند.

وظیفه والدین شناخت نقاط قوت فرزندشان و رشد آن‌هاست و وظیفه اولین معلمان القای علاقه و عشق به موضوع مورد مطالعه است. به همین دلیل است که توانایی آموزش زبان انگلیسی به کودکان هنر خاصی است که به کودک کمک می‌کند در آینده حرفه ای معتبر پیدا کند و همچنین آزادانه با مردم کشورهای مختلف ارتباط برقرار کند و دوست شود، در برنامه‌های تبادل دانشجو شرکت کند، مسافرت کند و هر کدام را انتخاب کند.

ابتدا باید معلم در مورد سن مناسب تصمیم بگیرید، زیرا هر گروه سنی به رویکرد خاصی نیاز دارد. بیایید بچه‌ها را به چند گروه سنی تقسیم کنیم:

از 3 تا 5 سال،

از 5 تا 7 سالگی

از 7 تا 10 سال

ابتدا باید به یاد داشته باشید که یادگیری یک موضوع جدید باید شادی و لبخند را به کودک بیاورد. فتح یک زبان جدید نباید برای نوزاد سنگین باشد. بسیار مهم است که همه کلمات جدید را با صدای دلپذیر برای درک تلفظ کنید. سپس کودک قطعاً شروع به حفظ کردن کلمات و جملات به انگلیسی می‌کند.

بیا انگلیسی بازی کنیم!

ما تصادفاً از این کلمه  - "بازی" استفاده نکردیم. این بازی است که می‌تواند مجذوب، الهام بخش هیجان و برانگیختن علاقه واقعی به ذات خود باشد. آموزش زبان انگلیسی به کودکان  4 تا 6 ساله به روشی بازیگوش ساخته شده است.  

حداکثر مواد تعاملی، تصاویر، آهنگ‌ها، قافیه‌ها، داستان‌ها، بازی‌های نقش آفرینی، استفاده از اسباب بازی‌ها برای ایجاد موقعیت‌های زبانی، همه این‌ها توسط کودک به عنوان یک بازی سرگرم کننده درک می‌شود که در طی آن قافیه‌ها، آهنگ‌ها را می‌شمارند. ، کلمات و عبارات انگلیسی به سادگی به خاطر سپرده می‌شوند.

در این مرحله، شما فقط واژگان رایج را معرفی می‌کنید، کلماتی که روزانه در گفتار روزمره اتفاق می‌افتد نام محصولات، حیوانات، گل‌ها، تبریک، نام لوازم خانگی، مبلمان و غیره. یعنی هر چیزی که یک کودک هر روز در خانه می‌بیند و می‌داند که به زبان فارسی چگونه به نظر می‌رسد. تلاش در این سن برای توضیح اینکه "آب و هوای انگلیسی" (و سایر مفاهیم پیچیده تر )چیست ارزش آن را ندارد و نباید به آن‌ها سخت گرفته شود. وظیفه شما در این مرحله برانگیختن علاقه مداوم به یادگیری زبان، یادگیری نام اشیا و همچنین میل به یادگیری نحوه خواندن داستان‌های انگلیسی است.

این کودکان بلافاصله کلمات جدید را درک می‌کنند، به خصوص اگر با یادگیری به عنوان یک بازی هیجان انگیز معرفی شوند. اما در عین حال، نشستن طولانی مدت برای آن‌ها ممکن است دشوار باشد، بنابراین معلم باید صبور باشد و صد ایده آموزش با بازی کردن داشته باشد. با یک کودک کوچک، تجربه جالبی از آموزش زبان انگلیسی در غیر استانداردترین شرایط می‌توان به دست آورد: در حین نوشیدن چای با اسباب بازی، ساختن برجی از بلوک، نقاشی یا رقص‌های ناگهانی.

علاوه بر این، هنگام آموزش زبان به کودکان خردسال، بسیار مهم است که فرآیند یادگیری به شکل غیر مستقیم باشد. شما کلمات را تلفظ می‌کنید، تصاویر طنز را مشاهده می‌کنید. برای اینکه کودک بتواند بر مقدار زیادی مطالب تسلط پیدا کند، بهتر است از یک مطلب ساده شروع کنید. به یاد داشته باشید که کودکان خردسال همیشه از بزرگسالان تقلید می‌کنند. یعنی تلفظ صحیح کلمات مهم است.

کودکان از 5 تا 7 سال

این مخاطب جدی‌تری است، بازی‌های کودکانه دیگر چندان جالب نیست، اما هنوز پشتکار پایداری وجود ندارد. در اینجا شما به آمادگی کامل نیاز دارید. توانایی استفاده از ابزارهای مختلف و ساخت یک درس به روش مدرن. از آهنگ‌های محبوب، فیلم‌های کوتاه، کارتون، ادبیات مدرن استفاده می‌شود. نکته اصلی این است که بتوانیم علاقه ثابت خود را حفظ کنیم و کودک را بیش از حد خسته نکنیم.

دانش آموزان 7 تا 10 ساله

این‌ها دانش آموزان جدی و متفکری هستند. برای آن‌ها فواید دانش مهم است که می‌توان به آن توجه کرد و به مادر و پدر نشان داد. مربی گاهی کلاس‌های دانش‌آموزان دبستانی را به طور کامل به زبان انگلیسی برگزار می‌کند و کودک وقتی لذت می‌برد که می‌فهمد چه چیزی به او گفته می‌شود و پاسخ می‌دهد واین هدف اصلی است. اگر معلم از چنین بچه ای بشنود: "من می‌توانم انگلیسی صحبت کنم!" ممکن است فکر کند استعدادی برای تدریس هم داشته باشد.

شکل تدریس تا حدودی با کار آموزش به کوچک‌ترهای گروه متفاوت است، اما همچنان بازیگوش باقی می‌ماند. آن‌ها فقط مضامین موقعیت‌های بازی را تغییر می‌دهند تا مناسب‌تر با سن باشند. همه چیز همچنین باید با توضیحاتی با لحظات بازی، مکث‌های موسیقی آمیخته شود. اما کل فرآیند با هدف بیدار کردن میل به برقراری ارتباط و نه فقط برقراری ارتباط، بلکه به زبان انگلیسی است. و برای این، کلمات بیشتری از قبل مورد نیاز است و قوانین اساسی دستور زبان باید به خاطر بسپارند. در اینجا شما نمی‌توانید بدون مواد تعاملی و کتاب‌های درسی اصلی و رنگارنگ کار کنید. 

منبع: فرارو

کلیدواژه: آموزش زبان آموزش زبان انگلیسی به کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۲۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملوء از کودک بود

آفتاب‌‌نیوز :

«در رفح گورستان‌های جدیدی دیدم که مملوء از کودکان شده بود.» این عبارتی است که «جیمز الدر» سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل متحد در یادداشتی که روزنامه «گاردین»، عصر امروز (چهارشنبه)، آن را منتشر کرده، از مشاهدات خود در غزه روایت کرده است.

سخنگوی یونیسف که سه بار از بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان اروپایی رفح (جنوب غزه) بازدید کرده، می‌گوید: «کودکان بسیاری را دیدم که از یک تخت استفاده می‌کردند.»

او در ادامه درباره تبعات حمله به منطقه پرجمعیت رفح در جنوب نوار غزه اشاره می‌کند و می‌گوید: «۶ ماه گذشته است و این جنگ سیاه‌ترین رکورد‌های بشریت را شکست» چراکه گزارش‌ها نشان می‌دهند بیش از ۱۴ هزار کودک کشته شده‌اند و «اوضاع در شرایطی که تهدید می‌شود این مسیر وحشتناک ادامه خواهد داشت، بدتر می‌شود.»

سخنگوی یونیسف اضافه می‌کند در منطقه کوچک رفح بیش از ۱.۴ میلیون غیرنظامی گنجانده شده‌اند و چنانچه اسرائیل به این منطقه حمله کند، وضعیت بسیار وخیم خواهد شد.

این مقام سازمان ملل با روایت مشاهدات خود از غزه می‌گوید فلسطینیان با کمبود شدید آب مواجه هستند، به‌نحوی که در رفح برای هر ۸۵۰ نفر یک دستشویی و برای هر ۳۵۰۰ نفر یک محل استحمام وجود دارد.

الدر این شرایط این گونه توصیف می‌کند: «تصور کنید که یک دختر نوجوان یا مردی مسن یا زنی باردار یک روز کامل در صف می‌ایستد تا فقط حمام کند.»

او بار دیگر حمله به رفح را فاجعه‌بار می‌خواند و اشاره می‌کند که در این منطقه ۶۰۰ هزار کودک وجود دارد.

این مقام ارشد سازمان ملل در ادامه به وضعیت بد بیمارستان اروپایی غزه اشاره می‌کند و می‌گوید: «وقتی که در ماه آوریل از این بیمارستان بازدید کردم. جراح کودکان بالای سر کودک کوچک دیگری به نام محمود خم شده بود. بر اثر انفجار موشکی که خانه‌شان اصابت کرده بود، در سرش احساس درد می‌کرد. در حالی که داشت اشک می‌ریخت از من پرسید: مگر این پسربچه چه کار کرده است؟!»

الدر در ادامه اشاره می‌کند یونیسف ۳۱ اکتبر غزه را گورستان کودکان خوانده بود و «در ماه گذشته من گورستان‌های جدیدی دیدم که در رفح ساخته می‌شدند. هر روز، جنگ مرگ و ویرانی با خود می‌آورد.»

سخنگوی یونیسف می‌گوید طی بیست سالی که با سازمان ملل همکاری داشته است، هیچگاه ویرانی‌ای به اندازه ویرانی شهر‌های غزه و خان یونس ندیده است

دیگر خبرها

  • گفت‌و‌گوی سردار سپاه با سی‌ان‌ان به زبان انگلیسی درباره حمله به اسرائیل
  • گفت‌و‌گوی سردار سپاه با سی‌ان‌ان به زبان انگلیسی
  • هم‌تیمی مسی لو داد: او خیلی انگلیسی بلد نیست
  • ارزش واقعی چیزها را به کودکان نشان دهید نه قمیت آنها را ( + راهکارها و پیامدها)
  • بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک گلستانی بازمانده از تحصیل به مدارس
  • زبان آلمانی و انگلیسی مانع حضور زیدان در بایرن شد!
  • سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملوء از کودک بود
  • هوش مصنوعی به زبان ساده برای کودکان و نوجوانان
  • روایت «ایران» از زندگی در باغچه‌بان
  • علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟