Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به چالش‌های وزارت علوم در زبان آموزی، گفت: در این زمینه حلقه مفقوده‌ای وجود دارد که ما تلاش داریم زحمات افراد درگیر در تدوین کتاب‌های آموزش زبان انگلیسی را مورد توجه قرار دهیم.

به گزارش ایران اکونومیست، عبدالحسین کلانتری در نشست رونمایی از سامانه و مجموعه کتاب‌های آموزش زبان انگلیسی که امروز در مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم برگزار شد، گفت: آموزش عالی درگیر تمام مسائل مطرح در حوزه آموزش زبان انگلیسی است؛ چرا که قصه آموزش زبان انگلیسی پیچیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با اشاره به پیچیدگی‌های زبان، اظهار کرد: این پیچیدگی موجب شده که این موضوع در دستور کار فلاسفه قرار گیرد و در کتب آسمانی نیز به طرق مختلف توجه شده است.

کلانتری اضافه کرد: علاوه بر آن در تاریخ غرب هم این پیچیدگی وجود دارد.

معاون فرهنگی وزیر علوم افزود: نگاه به زبان به معنای انتقال معنا است و این تعبیر نه فقط امکان تفکر را مورد توجه قرار داده، بلکه تولید معنا را در پی دارد.

کلانتری ادامه داد: زبان امکان‌های تفکر، حدود تفکر و پیوند انسان را تعیین می‌کند؛ از این رو تجاوز به زبان، تجاوز به تفکر و فرهنگ است و بر مبنای این نگاه است  که زبان پیوند وسیعی با فرهنگ دارد.

معاون وزیر علوم اضافه کرد: زبان‌آموزان ما عملا در مسیر زبان آموزی، با فرهنگ آشنا می‌شوند؛ بنابراین پیدا کردن راهی که هم زبان آموزی را در کشور تسهیل کند و در عین حال بنیان‌های فرهنگی یک کشور را پاس بدارد، کار بسیار مشکلی است که این حلقه گمشده است.

وی با بیان اینکه آموزش عالی کشور نیز با این مشکل آموزش زبان مواجه است، خاطر نشان کرد: از این رو تلاش می‌کنیم که زحمات افراد درگیر در تدوین کتاب‌های آموزش زبان انگلیسی در آموزش عالی کشور دیده شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: وزارت علوم ، زبان انگلیسی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزارت علوم زبان انگلیسی آموزش زبان انگلیسی وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۷۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین خوابگاه متاهلی دانشگاه خلیج فارس افتتاح شد

ایسنا/بوشهر امروز ۱۱ اردیبهشت و در آستانه روز معلم، اولین خوابگاه متاهلی دانشجویی دانشگاه خلیج فارس بوشهر با حضور دکتر علی خطیبی معاون اداری، مالی و توسعه منابع وزیر علوم و آیت الله صفایی حائری، نماینده ولی فقیه در استان بوشهر افتتاح و کلید واحدهای آن طی مراسمی به زوج‌های دانشجو اهدا شد.

به گزارش ایسنا این خوابگاه ۲۸ واحدی که اولین خوابگاه متاهلی در استان بوشهر نیز محسوب می‌شود، با کمک ستادی وزارت علوم تامین شده است.

گفتنی است در راستای توسعه ظرفیت‌های خوابگاه به ویژه برای دانشجویان متاهل، برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات برای افزایش تعداد خوابگاه‌های متاهلی در این استان در حال انجام است.
 
شایان ذکر است، از ابتدای روی کارآمدن دولت سیزدهم و در راستای قانون حمایت از خانواده و جمعیت، نهضت ساخت خوابگاه‌های متاهلی در وزارت علوم شروع شده است و در قدم اول، تا پایان سال ۱۴۰۲ در حدود ۳۵۰ واحد خوابگاه متاهلی مورد بهره‌برداری قرارگرفت که این مقدار تا هفته دولت به ۶۰۰ واحد خواهد رسید.

این در حالی است که تعداد کل خوابگاه‌های متاهلی ساخته شده در عمر آموزش عالی، یعنی از زمان ساخت دانشگاه تهران به عنوان اولین دانشگاه کشور در سال ۱۳۱۳ تا سال ۱۴۰۰، کمتر از ۱۰۰۰ واحد بود.

وزارت علوم دولت سیزدهم با وجود مشکلات موجود در تامین اعتبارات دولتی، با اقداماتی همچون تلاش برای جذب حمایت خیرین و اختصاص زمین‌های بلااستفاده برای ساخت خوابگاه و مولدسازی دارایی‌های بلااستفاده در جهت توسعه هرچه بیشتر خوابگاه‌های متاهلی هدفگذاری نموده است.

هم‌اکنون تعداد ۳۲۰۰ خوابگاه متاهلی در ۵۴ دانشگاه کشور در مراحل مختلف ساخت و تامین منابع قرار دارند و برنامه‌ریزی برای ساخت ۲۶۰۰ خوابگاه نیز در حال اقدام است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گفت‌و‌گوی سردار سپاه با سی‌ان‌ان به زبان انگلیسی درباره حمله به اسرائیل
  • گفت‌و‌گوی سردار سپاه با سی‌ان‌ان به زبان انگلیسی
  • هم‌تیمی مسی لو داد: او خیلی انگلیسی بلد نیست
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد
  • زبان آلمانی و انگلیسی مانع حضور زیدان در بایرن شد!
  • توسعه ظرفیتهای آموزش زبان فارسی در جمهوری خودمختارنخجوان
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • اولین خوابگاه متاهلی دانشگاه خلیج فارس افتتاح شد
  • هوش مصنوعی به زبان ساده برای کودکان و نوجوانان
  • روایت «ایران» از زندگی در باغچه‌بان